Woonstijl Navis

Kenmerkend aan woonstijl Navis is de hoge gootlijn. Hierdoor ontstaat extra ruimte op de eerste verdieping. Woonstijl Navis kan worden uitgevoerd in witte, zwarte, rode of gele gevelstenen. Bijbehorende houten elementen en sidings geven de woning een heel karakteristiek uiterlijk. De woonstijl beschikt standaard over een garage, gekoppeld aan de woning of vrijstaand.

Directe verbinding met buiten
Woonstijl Navis beschikt over een markante entree. Vanuit de royale hal betreedt u de grote u-vormige leefruimte. De vele raampartijen en de openslaande deuren aan de voorzijde zorgen voor veel licht in de woning. Er is voldoende ruimte voor een hoekkeuken en ook een kookeiland behoort ook tot de mogelijkheden.

Op de eerste verdieping vindt u drie ruime slaapkamers en een grote badkamer met een inloopdouche, toilet, dubbele wastafel en de mogelijkheid voor een bad. De zolder is bijzonder ruim en biedt zelfs mogelijkheden voor extra kamers.

Opties
We hebben verschillende optiemogelijkheden voor u uitgewerkt om de woning nog verder aan te laten sluiten op uw leefstijl en wensen. De Navis Alfa is voorzien van een doorgetrokken kap met erker ter plaatse van de woonkamer. De Navis Brava heeft een doorgetrokken kap met erker ter plaatse van de keuken.