Woonstijl Nauta

Kenmerkend aan woonstijl Nauta is de lage gootlijn. Dit geeft de woning een heel andere uitstraling dan de andere woonstijlen op het Nautisch Eiland. Woonstijl Nauta kan worden uitgevoerd in witte, zwarte, rode of gele gevelstenen. Bijbehorende houten elementen en sidings geven de woning een heel karakteristiek uiterlijk. Bij de woning wordt een vrijstaand ‘boothuis’ (garage/berging) gerealiseerd, dat extra wordt geaccentueerd door de donkere kleur.

Lekker veel leefruimte
De entree van woonstijl Nauta is een heuse eyecatcher. Vanuit de royale hal, die centraal in de woning ligt, stapt u de u-vormige leefruimte binnen, bestaande uit een woonkamer en leefkeuken. Een mooie open ruimte die u veel ruimte biedt. Een hoekkeuken, kookeiland of lekkere ruime living; het behoort allemaal tot de mogelijkheden bij type Nauta. De openslaande deuren brengen uw leefruimte direct in verbinding met de tuin en het water.

Op de eerste verdieping vindt u drie ruime slaapkamers, een opstelplaats voor uw wasmachine en droger, en een badkamer met inloopdouche, toilet en dubbele wastafel. Wilt u een apart toilet? Of wilt u de badkamer voorzien van een bad? Ook dat is mogelijk. De zolder wordt voorzien van een vlizotrap en biedt volop bergruimte.

Opties
We hebben verschillende optiemogelijkheden voor u uitgewerkt om de woning helemaal aan te laten sluiten op uw leefstijl.