Woonstijl Aqua

Kenmerkend aan woonstijl Aqua is de hoge gootlijn. Hierdoor ontstaat extra ruimte op de eerste verdieping. Woonstijl Aqua kan worden uitgevoerd in zwarte, rode of gele gevelstenen. Bijbehorende houten elementen en sidings geven de woning een heel karakteristiek uiterlijk. De woonstijl beschikt standaard over een garage, gekoppeld aan de woning of vrijstaand.

Volop ruimte op alle woonlagen
Type Aqua heeft een u-vormige leefruimte met in de basis de woonkamer aan de voorzijde en de keuken aan de achterzijde. In de voorgevel bevinden zich openslaande tuindeuren. Optioneel kunnen ook openslaande deuren worden aangebracht in de achtergevel van de leefkeuken naar de tuin.

Op de eerste verdieping vindt u drie mooie slaapkamers en een grote badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en de mogelijkheid voor een bad. De zolder is bijzonder ruim en biedt zelfs mogelijkheden voor extra kamers.

Opties
We hebben verschillende optiemogelijkheden voor u uitgewerkt om de woning helemaal aan te laten sluiten op uw leefstijl. Zo kan de keuken ook aan de voorzijde worden geplaatst. De Aqua Alfa is voorzien van een doorgetrokken kap met erker aan de voorgevel. De Aqua Brava heeft een doorgetrokken kap met erker aan de achtergevel.