Woonstijl Acta

Acta is de twee-onder-één-kapwoning in dit plan. De woning kan worden uitgevoerd in witte, rode of gele gevelstenen. De twee-onder-één-kapwoning moet wel in dezelfde kleur worden uitgevoerd. De ene kant van de woning kan dus geen andere kleur hebben dan de andere kant. De houten elementen en sidings geven de woning een heel karakteristiek uiterlijk. De woonstijl beschikt standaard over een garage, gekoppeld aan de woning of vrijstaand.

Licht en ruimte
Hoewel de uitstraling van de linker- en rechter woning van het type Acta behoorlijk verschilt, is de indeling vrijwel gelijk. Aan de voorzijde van de woning vindt u een ruime woonkamer met openslaande deuren naar de voortuin. De woonkamer staat direct in verbinding met de keuken aan de achterzijde. Hier is voldoende ruimte voor een mooie hoekkeuken. De grote raampartijen bieden u een mooi uitzicht over uw tuin en het water.

Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en een ruime badkamer met toilet, dubbele wastafel, inloopdouche en de mogelijkheid voor een bad. De zolder is bijzonder ruim en biedt zelfs mogelijkheden voor extra kamers.

Opties
We hebben verschillende optiemogelijkheden voor u uitgewerkt om de woning helemaal aan te laten sluiten op uw leefstijl.