Over Groothuis

Groothuis heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen en bouwen van vrijstaande en twee-onder-éénkapwoningen. Voor ons is elke woning een project. Heeft u een woning gekocht en uw woonwensen zijn kenbaar gemaakt, dan starten we met bouwen.

Wij beginnen niet bij elke koper opnieuw. Door jarenlange ervaring hebben we veel woonwensen gebundeld in een slim en betaalbaar bouwsysteem en daarvan losse bouwcomponenten gemaakt.

Woonwensen komen in vervulling met ons slimme bouwsysteem
Heeft u de keuze gemaakt voor een kavel? Dan maakt u tijdens een persoonlijk gesprek uw woonwensen aan ons kenbaar. Wij adviseren u daarin vanuit onze bouwkundige achtergrond. Vervolgens stellen we de ideale woning samen op basis van onze bouwcomponenten. Zo geven we heel snel invulling aan uw wensen, zonder dat het onnodig hoge kosten met zich meebrengt.

Eigen showroom 
Groothuis Wonen beschikt over een eigen showroom. In onze showroom kunt u zelf de kwaliteit van uw nieuwe woning ervaren. Keuzes komen hier meteen tot leven. Van gevelstenen en dakpannen tot keukens, badkamers en deuren. Wij hebben alles in eigen huis, zodat u in principe maar één keer op pad hoeft.  


Meer weten over Groothuis Wonen? Kijk dan op onze website